Brexit

9

I guess everyone got a little surprised regarding UK and Brexit. Every expert says that today will be a dramatic decrease at  the stockmarket. I have some stocks I am looking at and hope actually that these following days they will deacrese in price so that I can buy a couple of stocks on sales. Last few weeks there has been volatility which has given mi opportunity to buy a couple of H&M stocks. Hopefully, this is a good buy and that it will increase with the time. I am still keeping my strategy or idea to try to get a portfolio that is giving me dividends that I can invest again. The interest on interest effect so to say.
2016-06-27 17.01.29Some of the stocks I keep an eye on / Neke od dionica koje pratim

Mislim da su se svi malo iznenadili sto se tice Velike Britanije i Brexita. Svaki ekspert kaze da ce danas biti prilicno velik pad na berzama u Evropi. Posto imam nekoliko dionica koje pratim onda se stvarno nadam da su ti eksperti u pravu da bih mogla kupiti par dionica na snizenju.
Zadnjih par sedmica su bile dosta volatilne i dale su mi mogucnost da kupim nekoliko H&M dionica. Naravno, nadam se da je to dobra kupovina bila i da ce se vrijednost dionice povisiti i da ce ostati dobra dividenda. Jer jos uvijek je moja strategija ili ideja da probam izgraditi portfolio koji mi daje dividende koje mogu ponovo uloziti u dionice. Tako reci da iskoristim efekat kamate na kamatu.

2 thoughts on “Brexit

    1. Ne kaze se dzabe nekom rat nekom brat. A zanimljivo je bilo da prve 2-3 minute koje ista uspio kupiti zaradio je jer su dramaticno pale cijene. A poslije par minuta su se dionice relativno stabilizovale u nekom ne toliko velikom minusu.

      Prijavi komentar

Leave a Reply