Trip to US – Day 1-3 / Put u Ameriku Dan 1-3

We were supposed to arrive in US already on Saturday (Day 1) but Ada got middle ear infection and was forbidden to fly so we waited until she got better. That fit me because next day I got tonsillitis so both of us were on antibiotics. The only problem was that all the hotel rooms in Karlsruhe (?) where booked out so we had a serious problem finding one. In the end we ended up in Novotel in the city center.

Trebali smo već u subotu (1. dan putovanja) stići u Ameriku ali je Ada dobila upalu ušiju tako da nismo smijeli letiti i trebali smo čekati da bude bolje. To je i meni pasalo jer u nedjelju sam fasovala gnojnu anginu i obe smo zaglavile na antibioticima. Jedini problem u tome svemu je što su svi hoteli u Karlsruhe bili prebukirani tako da smo jedva našli mjesto za prenoćiti. Stan smo već predali tako da smo oficijalno bili bezkućnici. Prenoćište smo našli u Novotelu u centru grada.

Me in the emergency feeling fabulous …or not! / Ja u hitnoj osjećam se fantastično… ili ne baš

Since we were anyway in Karlsruhe we decided to go to the Karlsruhe Zoo one last time before leaving. We had tickets left for the boats so we enjoyed a boat ride.

Kako smo ionako u Karlsruhe bili odlučili smo se otići u Karlsruhe zoološki vrt još jednom prije nego se preselimo. Ionako su nam karte za vožnju sa brodom ostale pa smo i to iskoristili.

On Monday we had to go to the doctor with Ada and he gave us green light for travelling on Tuesday.
Monday morning was also the last day Ada and Adrian where in kindergarten and they had a fare well party. This was quite important for Ada to say bye to her old friends. Ada and Adrian got their portfolios and were so satisfied having them. Me on the other hand I felt sad and I hope we did the right thing moving to US.

U ponedjeljak smo otišli Adom kod doktora i rekao je da može letiti u utorak.
Ponedjeljak prijepodne je isto bio zadnji dan Adi i Adrianu u vrtiću pa su imali oproštajno. Adi je to bilo bitno da se oprosti od svojih prijateljica, dok je Adrian još mali i ne konta šta se dešava. Dobili su svoje portfolie i bili su tako zadovoljni sa njima. A mene je mala kriza uhvatila i nadam se da smo tačnu odluku donijeli da se preselimo u Ameriku.

After having everything done with the kids we took our luggage and drove to Frankfurt. We drove with two cars my car and the rental car. My car we left at a friends place to be picked up by Ensars brother. After leaving it we continued to Steigenberger hotel at the Frankfurter airport. My plan was to go on wellness and spa instead I was k.o with my antibiotics and I was diving in the bed as soon we had dinner.

Kad smo završili djecom strpali smo naše prnje i krenuli za Frankfurt. Išli smo sa dva auta: mojim autom i iznajmljenim autom. Moje auto smo ostavili kod jednog prijatelja a po moje auto će doći Ensarov brat. A sa drugim smo nastavili u Steigenberger hotel na Frankurt aerodromu. Moj plan je bio ići na wellness i spa ali umjesto toga sam bila nokoutirana od antibiotika i zaronila sam u krevet čim smo završili večerom.

Nice room in Steigenberger hotel/ Lijepa soba u Steigenberger hotelu

Leave a Reply