Pa ostaces trudna!

3

Sinoc u paklenoj vrucini, kad Ada nije mogla da zaspe, sjednem u jednom (skoro praznom) kaficu da je smirim jer je vec bila prenervozna, umorna itd. Pokraj nas sjedi grupa omladinaca oko 20-21 godinu. Pricaju o Zrcu-najvece party mjesto na Pagu ako ne i u Hrvatskoj. Jedna od cura je dosla u posjetu na Pag i hoce da ide tamo u “nocni zivot”. I krene prica koja se zavrsila na tome da ta cura ne smije ni po koju cijenu tamo ici jer kako joj rekoše “Pa ostaces trudna”! Recimo ja ipak mislim da ima gorih stvari od drugog stanja. Npr. HIV, klamidija, gonorea, hepatitis, HPV, herpes i tako dalje. Najgore u toj citavoj prici je bilo sto je bilo ocigledno da ova omladina pojma nije imala da ima raznih metoda zastite :/ Da mi je to neko rekao da u Evropi postoje odrasle osobe koje ne znaju za razne zastite mislila bih da se sali. Strasno… i po glavi opasno.
seks_znanje_in

 

 

 

 

5 thoughts on “Pa ostaces trudna!

  1. A pa nije to nista cudno. Recimo ovdje ti jos vlada misljenje da se tamponom gubi nevinost. Ako slucajno neudata zena kupi tampone pa to je alarmantno. A sto se tice bolesti o tome najmanje misle. Generalno omladinu nista ne zanima pretjerano pa tako ni zdravlje.

    Prijavi komentar

      1. Nazalost ne. Ljudi imaju takvo misljenje i to ti je. Cak mi je jedna prodavacica (druzimo se privatno) pricala kako je jedna djevojka kupila tampone. I znam tu curu. I kaze mi sad ta prodavacica pa jel ona ikako normalna to samo udane zene kupuju. Et mozda se i osvrnem nekad na tu temu jer sam se naslusala bisera.

        Prijavi komentar

Leave a Reply