Friends visiting / Prijatelji u posjeti

Last Thursday to Sunday we got visit from our very good friends Suada and Đenan with their kids. The weather was great so we spent the whole Friday in Karlsruhe city center. We went to Schloss Karlsruhe and its beautiful botanical garden. Ada stayed at home from kindergarten to spend time with her old friends.
On Saturday we went to Strasbourg. I love it. I could stroll the streets for hours. This time we mostly ran after the kids but still the ambient was cute. One thing I will remember from this trip was the whole day fight between the children of who can stand at the standing board of the buggy. Funny how one remembers things like that.

Prošlog četvrtka smo imali dragu posjetu iz Minhena. Suada i Đenan sa djecom su došli za vikend. Vrijeme je bilo prekrasno tako da smo čitav petak u Karlsruhe gradu proveli. Išli smo do palače u gradu i u divnu botaničku baštu. Ada nije htjela ići u vrtić nego je htjela ostati kod kuće i igrati se sa svojim starim prijateljima.
U subotu smo otišli u divni grad Strasbourg. Mogla big tamo satima se šetkati po oins malim uličicama. Ovaj put smo doduše najviše trčali za djecom ali haj bilo je lijepo. Jedna stvar koja će mi ostati u sjećanju od ovog putovanja je da su se djeca čitavo vrijeme svađala/diskutovala ko će od njih stojati na dječijim kolicima. Smiješno kako neke stvari ostanu u sjećanju….

Leave a Reply